I helga gikk det årlige loppemarkedet til Åskollen Skolemusikk av stabelen. Dette er Drammens beste loppemarked! Her er det alltid mye fint å finne, og utvalget av møbler, bøker, lamper, klær, antikviteter og masse ting og tang er enormt smiley. Heidi og jeg tok den første turen innom like etter åpningen på fredag….

På søndag ble det en ny tur ut på Åskollen på jakt etter nye godbiter, og det var ingen ting å si på utvalget i dag heller smiley. Jeg ble standsmessig kjørt i den nye Volvo’n til Heidi og Jens, og Jens ble med i jakten på gode lopper smiley

Ingen ting å utsette på denne doningen her nei smiley

Siste innspurt før stengetid, prisene dumpes og vi er over på posesalg i den store gymsalen smiley

Heidi og Jens fikk fatt i noen godbiter, bl.a. en bokserie fra 1910. På meg ble det ikke store handelen, men jeg hadde noen artige timer her ute.

Men det ble da ei ny vannskål til Radar for en femmer smiley

Det var mye fint å se, og det ble også tid til litt skravling med gamle kjente smiley

smiley