Torsdagsmøtene med Buddy MC er i gang igjen etter sommeren smiley. I mangel av klubbhus møtes vi inntil videre hjemme hos Bård. Tusen takk til Bård for at han stiller hjemmet sitt til disposisjon! smiley

Det var veldig bra oppmøte i dag, og det var megakoselig å treffe igjen mesteparten av gjengen etter sommeren! smiley

Gårdsplassen hjemme hos Bård er i ferd med å fylles opp

Per Gunnar tok et par meeeget lave sveip med flyet sitt over huset til Bård mens møtet pågikk. Veldig hyggelig å kunne vinke til ham der oppe i det blå. Men har du lov til å fly så lavt da Per Gunnar….??? smiley. Det var uansett hyggelig å se det brede gliset ditt inni flyet, hehe smiley

Elgen til Rolf smiley

Etter å ha bltt traktert med kaffe, brus og vafler, fortsatte praten ute i gården. Vi avsluttet kvelden på Kubikken, der det var stappullt av sykler i dag. Veeeldig koselig og mange kjentfolk smiley