I går møtte jeg Elin og Edvin på Fetsund, og sammen trillet vi videre til Töcksfors. En kjempekoselig tur med mange hyggelige stopp og mange supre svinger smiley. På hjemtur så vi knapt en bil på strekningen Töcksfors – Rømskog – Bjørkelangen. Her fikk vi skikkelig varme i dekka, de satt godt på asfalten i det varme været……weeeeeeeeeee !! smiley

Fint her i Østfold langs FV 21 mellom Hemnes og Ørje

Elin og Edvin – Edvin var støl i baken og trengte en liten stopp, hehe smiley

Mens vi tok oss en matbit på senteret i Töcksfors, dukket denne blide karen opp. Anders hadde sett sykkelen min utenfor senteret og hadde lyst til å hilse på. Lenge siden sist, så dette var kjempekoselig! smiley

Blid som alltid smiley

Etter masse svinger på hjemtur, skilte jeg lag med Elin og Edvin i Lillestrøm.

Tusen takk for kjempekosleig tur! smiley

P.S. Den nye Touratech-salen funka megabra…!!!!! Den er verdt hver eneste krone smiley